О погрешности интерполяции билинейными сплайнами - Шабозов, М.Ш. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядаються питання наближення функцій із класів Wʳ ˢ Hω і Wʳ ˢ Hʷ,² білінійними сплайнами. Знайдені точні оцінки похибки для деяких значень r і s. We study the problem of approximation of functions from the classes Wʳ ˢHω and Wʳ ˢ Hʷ,² by bilinear splines. For some values ofr ands, we obtain exact estimates of the error.