Вплив суперабсорбентів на укорінення живців і ріст живцевих саджанців чорних тополь - Фучило, Я.Д.; Сбитна, М.В.; Літвін, В.М.; Фучило, О.Я. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати досліджень впливу суперабсорбентів на укорінення живців і ріст живцевих саджанців кількох форм тополі секції Aigeiros у південній частині Київського Полісся. Приведены результаты исследований влияния суперабсорбентов на укоренение черенков и рост черенковых саженцев нескольких форм тополя секции Aigeiros в южной части Киевского Полесья. Results of investigations on influence of superabsorbents on rootage of stem cuttings and growth of cutting plantlets of some forms of poplars of Aigeiros section are presented.