Достаточные условия дополняемости максимальных циклических подгрупп в конечной 2-группе - Крекнин, В.А.; Мельник, И.И. (Український математичний журнал, 1994)
Наводяться достатні умови для того, щоб в скінченній 2-групі всі максимальні циклічні підгрупи мали доповнення. We present sufficient conditions for each maximal cyclic subgroup of a finite 2-group to be complementable.