Асимптотические неравенства для распределения времени пребывания полумарковского процесса в расширяющемся множестве состояний - Погоруй, А.А. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані асимптотичні оцінки поведінки розподілу функціоналу типу момента досягнення рівня, що нескінченно віддаляється, півмарківським процесом на цілочисловій півпрямій. We establish asymptotic estimates for the behavior of the distribution of the time of the first hit of an infinitely remote level by a semi-Markov process on a semiaxis of integer numbers.