О кубических операторах, определенных па конечномерных симплексах - Розиков, У.А.; Хамраев, А.Ю. (Український математичний журнал, 2004)
Введено поняття кубічного оператора. Для одного класу кубічних операторів, визначених на скінченновимірних симплексах, напедено перший опис поведінки траекторії. Показано збіжність середніх за Чезаро. We introduce the concept of cubic operator. For one class of cubic operators defined on finite-dimensional simplexes, a complete description of the behavior of their trajectories is given. The convergence of Cesaro means is established.