Найкращі наближення, колмогоровські та тригонометричні поперечники класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Одежано точні за порядком оцінки найкращих наближень, колмогоровських та тригонометричних поперечників класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq для деяких значень параметрів p та q. We obtain estimates exact in order for the best approximations and Kolmogorov and trigonometric widths of the classes BΩp,θ of periodic functions of many variables in the space L q for certain values of the parameters p and q.