Ортогональний підхід до побудови теорії узагальнених функцій нескінченного числа змінних та пуассонів аналіз білого шуму - Березанський, Ю.М.; Теско, В.А. (Український математичний журнал, 2004)
Розроблено ортогональний підхід до побудови теорії узагальнених функцій нескінченного числа змінних (без використання якобієвих полів) і наведено його застосування до побудови та вивчення пуассонового аналізу білого шуму. We develop an orthogonal approach to the construction of the theory of generalized functions of infinitely many variables (without using Jacobi fields) and apply it to the construction and investigation of the Poisson analysis of white noise.