Впровадження псевдотсуги тисолистої у Передкарпатті - Парахоняк, В.О.; Кулієвич, В.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведені результати досліджень впровадження цінного інтродуцента псевдотсуги тисолистої в Передкарпатті. Представлены результаты исследований внедрения ценного интродуцента – дугласовой пихты в регионе Предкарпатья. Results of investigation of introduction of valuable introducent Pseudotsuga taxifolia in the Precarpathian region are presented.