Олекса Мишанич – цінитель і дослідник української поезії - Сулима, М. (Слово і Час, 2018)
У квітні цього року виповнюється 85 років від дня
народження видатного дослідника давньої української
літератури, доктора філологічних наук, члена-кореспондента
НАН України Олекси Васильовича Мишанича (1933 – 2004).