Перспективні форми волоського горіха на Полтавщині - Кривобокова, Н.Я. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати обстеження поодиноких горіхових дерев, що ростуть на присадибних ділянках мешканців Полтавської області. Представлены результаты обследования отдельных деревьев ореха грецкого, произрастающих на приусадебных участках жителей Полтавской области. Results of a survey of single trees of walnut growing in home gardens of Poltava region inhabitants are presented.