Наші презентації (Слово і Час, 2018)
Концепти і концептосистеми: динамічні виміри: колективна монографія; Маланюк Є. Вибрані твори; Білоус П. Слово і канон. Студії з літературної медієвістики: Середньовічне повчання. Біографія як міф. Світло і тіні “Слова про Ігорів похід”.