Эквиасимптотическая устойчивость интегральных множеств - Игнатьев, А.О. (Український математичний журнал, 1995)
Сформульовано означення еквіасимптотичної стійкості інтегральної множини системи звичайних диференціальних рівнянь. Доведено ряд теорем. We give the definition of the equiasymptotic stability of the integral set of a system of ordinary differential equations and prove several theorems.