Двухфазная контактная задача Стефана - Бородин, М.А. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено існування класичного розв'язку в багатовимірній двофазній задачі Стефана на будь-якому скінченному проміжку часу у випадку контакту невідомої (вільної) межі з відомою. The existence of the classical solution of the many-dimensional two-phase Stefan problem is proved for any finite time interval in the case of contact of an unknown (free) boundary with the known one.