Стохастические дифференциальные уравнения на вложенных многообразиях - Гихман, И.И.; Клычкова, И.Е. (Український математичний журнал, 1995)
Побудовано розв'язок стохастичного диференціального рівняння на вкладеному многовиді, коли об'ємним многовидом є евклідів простір. We construct a solution of a stochastic differential equation on an imbedded manifold in the case where the ambient manifold is a Euclidean space.