Асимптотическое поведение функции Лебега двух переменных - Кузнецова, О.И. (Український математичний журнал, 1995)
Знайдено асимптотичну поведінку функції Лебега, породженої ромбічними частковими сумами Фур'є. We describe the asymptotic behavior of Lebesgue functions generated by the rhombic partial Fourier sums.