Предельные теоремы для решений стохастических уравнений с периодическими коэффициентами - Махно, С.Я. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено теореми про поведінку розв'язків стохастичних рівнянь з періодичними коефіцієнтами та інтегральних функціоналів від них при необмеженому зростанні часу. We prove theorems on the behavior of solutions of stochastic equations with periodic coefficients and integral functionals of these solutions as time infinitely increases.