Випробування видів сосен у Донецькому Ботанічному саду НАНУ: результати та перспективи - Соломаха, Н.Г.; Поляков, О.К.; Суслова, О.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Розглянуто результати інтродукційного випробування видів, форм і культиварів сосон в умовах урбанізованого середовища промислового регіону та перспективи їх впровадження у культуру. Рассмотрены результаты интродукционного испытания видов, форм и культиваров сосен в условиях урбанизированной среды промышленного региона и перспективы их введения в культуру. Results of introduction test of species, forms and cultivars of pines in conditions of industrial region and perspectives of their introduction in culture are described.