О теоремах сходимости для гомеоморфизмов класса Соболева - Рязанов, В.И. (Український математичний журнал, 1995)
Доведена нова теорема збіжності для гомеоморфізмів класу Соболева з локально сумовною верхньою межею деформацій. Як висновки одержані узагальнення відомих теорем збіжності Штребеля та Берса — Боярського. We prove a new convergence theorem for homeomorphisms of Sobolev class with a locally summable upper bound of deformations. This theorem allows us to generalize the known Strebel and Bers-Boyarskii convergence theorems.