Оценки вероятности вырождения процесса Гальтона - Ватсона - Горяйнов, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Узагальнено результат Квайна про збіжність до одиниці ймовірності виродження суперкритичного процесу Гальтона-Ватсона, якщо середнє число нащадків наближається до одиниці при відсутності обмежень на факторіальні моменти. We generalize Quine's result on the convergence of the extinction probability of the supercritical Galton-Watson process to one if the average number of offsprings tends to one without any restrictions on factorial moments.