О приближенном решении уравнения Фоккера-Планка-Колмогорова - Митропольский, Ю.А. (Український математичний журнал, 1995)
Будуються вищі наближення для рівняння Фоккера — Планка — Колмогорова за допомогою методу усереднення за Боголюбовим. For the Fokker-Planck-Kolmogorov equation, the higher approximations are constructed by using the Bogolyubov averaging method.