Негауссовские предельные распределения решений многомерного уравнения Бюргерса со случайными начальными данными - Леоненко, Н.Н.; Ли Чжань-бин; Рыбасов, К.В. (Український математичний журнал, 1995)
Знайдено граничні розподіли розв'язків багатовимірного рівняння Бюргерса з початковою умовою, що є випадковим полем типу χ² з k степенями свободи та з сильною залежністю. Limit distributions of solutions of the multidimensional Bürgers equation are found in the case where an initial condition is a random field of type χ² of degree k with a long-range dependence.