Об экстремальных задачах для симметричных неналегающих областей - Бахтина, Г.П.; Бахтин, А.К. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчено дві екстремальні задачі про добуток степенів конфорних радіусів симетричних неналягаючих областей. We study two extremal problems for the product of powers of conformal radii of symmetric disjoint domains.