К вопросу о конечномерной аппроксимации решений некорректных задач - Урумбаев, А.Н. (Український математичний журнал, 1997)
Показано, що наведений нижче модифікований метод наближеного розв'язування інтегральних рівнянь Фредгольма першого роду є більш економічним у порівнянні з традиційними методами скінченновимірної апроксимації. We show that the modified method for finite-dimensional approximation of solutions of Fredholm integral equations of the first kind presented in this paper is more economical than traditional methods for finite-dimensional approximation.