О сохранении некоторых свойств решений при возмущении импульсной системы дифференциальных уравнений - Перестюк, Н.А.; Черникова, О.С. (Український математичний журнал, 1994)
Знайдені достатні умови збереження властивостей обмеженості і стійкості розв’язків при збуренні імпульсної системи диференціальних рівнянь. Sufficient conditions for the invariance of boundedness and stability properties of solutions under perturbation of a pulse system of differential equations are established.