Минимальное разложение на ручки гладких односвязных пятимерных многообрази - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 1994)
Доведена теорема про існування єдиного мінімального топологічного розкладу на ручки диференційовних однозв’язних п’ятивимірних многовидів і вказана кількість ручок кожного індексу для такого розкладу. A theorem on the existence of the unique minimal topologic handle decomposition of differentiable simply connected five-dimensional manifolds is proved. For a decomposition of this sort, the number of handles of each index is given.