Зображення голоморфних функцій багатьох змінних інтегралами типу Коші - Стільтьєса - Савчук, В.В. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядаються функції багатьох комплексних змінних, які є голоморфними в полікрузі або у верхній поліпівплощині. Наведено необхідні i достатні умови того, що голоморфна функція є інтегралом типу Коші - Стільтьєса комплексного заряду. Показано декілька застосувань цього критерію до інтегральних зображень деяких класів голоморфних функцій. We consider functions of many complex variables that are holomorphic in a polydisk or in the upper half-plane. We give necessary and sufficient conditions under which a holomorphic function is a Cauchy-Stieltjes-type integral of a complex charge. We present several applications of this criterion to integral representations of certain classes of holomorphic functions.