Существование, единственность и оценки решений множества уравнений возмущенного движения - Мартынюк, А.А.; Мартынюк-Черниенко, Ю.А. (Український математичний журнал, 2013)
Запропоновано процедуру регуляризацiї множини рiвнянь збуреного руху з неточними значеннями параметрiв. На основi принципу порiвняння встановлено умови iснування розв’язкiв як регуляризованої, так i вихiдної системи. We propose a regularization procedure for a set of equations of perturbed motion with uncertain values of the parameters. We use the comparison principle to establish conditions for the existence of solutions of the original and regularized systems.