Об интерполяционном приближении дифференцируемых операторов в гильбертовом пространстве - Поповичева, Т.Н.; Хлобыстов, В.В. (Український математичний журнал, 2006)
У гільбертовому просторі побудовано інтерполяційне наближення полінома Тейлора для диференційовних операторів. За допомогою цього наближення отримано оцінки точності для аналітичних операторів, які підсилюють відомі раніше результати, та операторів, що мають скінченну кількість похідних Фреше. In a Hilbert space, we construct an interpolation approximation of the Taylor polynomial for differentiable operators. By using this approximation, we obtain estimates of accuracy for analytic operators that strengthen previously known results and for operators containing finitely many Fréchet derivatives.