Перспективи залучення приватних структур до виконання робіт у державному лісовому господарстві - Торосов, А.С.; Харченко, Ю.В.; Жежкун, І.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Охарактеризовано закордонний досвід використання приватних структур для виконання лісогосподарських робіт в державному лісовому господарстві. Обґрунтовані перспективи впровадження сучасних організаційних форм господарювання в в лісову галузь країни. Охарактеризован зарубежный опыт использования частных структур для выполнения лесохозяйственных работ в государственном лесном хозяйстве. Обоснованы перспективы внедрения современных организационных форм хозяйствования в лесном хозяйстве страны. A brief description of foreign experience is given concerning the use of private forest enterprises in the forest sector to perform forestry operations. Prospects have been substantiated as for introducing the positive foreign experience in attracting private forest enterprises to perform forestry operations in the forest sector of Ukraine.