Залежність від параметра функції Гріна лінійного розширення динамічної системи на торі - Боднарук, С.Б. (Український математичний журнал, 1995)
Вивчається залежність від параметра функції Гріна лінійного розширення динамічної системи на торі. We study the dependence of the Green's function of a linear extension of a dynamical system on a torus upon a parameter.