Про ℂ-диференційовність відображень гільбертових просторів - Грецький, О.С. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується процес диференціювання для певного класу відображень областей гільбертового простору. Вводиться поняття та одержано достатні умови ℂCl-диференційовності відображення в точці. The process of differentiation is studied for a class of mappings of regions of a Hilbert space. We introduce the concept of ℂCl-differentiability of a mapping at a point and establish sufficient conditions of ℂCl-differentiability.