Об автоморфизмах групп порядка p⁵ - Пилявская, О.С.; Печенюк, О.В. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджуються автоморфізми груп порядку p⁵ (р - просте непарне число). Знайдено групи, що не мають автоморфізму порядку 2, а також групи з групою автоморфізмів порядку p⁶. We study automorphisms of groups of order p⁵ (p is an odd prime number). Groups without any automorphism of order 2 and groups with group automorphisms of order p⁶ are found.