Асимптотические разложения, связанные с функционалом метода „складного ножа". I - Бардадым, Т.А.; Иванов, А.В. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано асимптотичний розклад функціонала методу „складаного ножа", що використовується для оцінювання дисперсії помилки спостережень у нелінійній регресійній моделі. We obtain an asymptotic expansion of the functional of the jackknife method, which is used for the estimation of the variance of observational errors in a nonlinear regression model.