Наші презентації (Слово і Час, 2018)
Бобир О., Михед Т. Студії з історії англійської дитячої літератури; Романов С. Леся Українка і Олександр Олесь: на порубіжжі часів, світів, ідентичностей; Віршознавчий семінар. Український тонічний вірш: ДК, ТК, АКЦ, ВВ. Тактовик: типологія форм.