Повернення поліграфічного шедевра - Сулима, М. (Слово і Час, 2018)
25 січня ц. р. в Національному музеї літератури України відбулася презентація
унікальної “Книги, яку знищили” (Київ: Мистецтво, 2017) – спільного дітища художниці
Тетяни Яблонської (сторіччя якої відзначали минулого року) та поета Івана Драча.