Спогади про Сергія Іванюка (Слово і Час, 2018)
На смерть Сергія Іванюка в соцмережах
відгукнулися його друзі й колеги. За
погодженням із проф. В. Моренцем та
авторами дописів редакція передруковує,
зокрема, спогади теперішніх і колишніх
студентів про свого Вчителя.