Об одностороннем приближении ступеньки алгебраическими многочленами в среднем - Моторная, О.В.; Моторный, В.П.; Нитиема, П.К. (Український математичний журнал, 2010)
Одержано асимптотично точну оцінку найкращого одностороннього наближення сходинки алгебраїчними многочленами у просторі L₁. An asymptotically sharp estimate is obtained for the best one-sided approximation of a step by algebraic polynomials in the space L₁.