Кусочно-непрерывная краевая задача Римана на спрямляемой кривой - Васильева, Ю.В.; Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 2006)
Розширено класи замкнених жорданових спрямлюваних кривих та заданих функцій в теорії кусково-неперервної крайової задачі Рімана та пов'язаного з нею характеристичного сингулярного інтегрального рівняння з ядром Коші. We extend classes of closed rectifiable Jordan curves and given functions in the theory of the piecewise-continuous Riemann boundary-value problem and the characteristic singular integral equation with Cauchy kernel related to this problem.