Неравенства типа Колмогорова для дробной производной на полуоси - Левченко, Д.А. (Український математичний журнал, 2014)
Отримано нові точні нєрівності типу Колмогорова для дробових похідних функцій, визначених на півосі. We obtain new sharp Kolmogorov-type inequalities for the fractional derivatives of functions defined on the half line.