On two-dimensional model representations of one class of commuting operators - Hatamleh, R.; Zolotarev, V.A. (Український математичний журнал, 2014)
В данiй статтi одержано узагальнення
результату, викладеного в у статтi Золотарьова В. О. „Про трикутнi моделi систем двiчi переставних операторiв” (Докл. АН АрмССР. – 1976.
– 63, № 3. – С. 136 – 140), на випадок, коли область Ω модельного простору є компактом у R² , обмеженим прямими x = a, y = b i
спадною гладкою кривою L, що з’єднує точки (0, b) i (a, 0).