Об обобщенном регуляризованном следе дифференциального оператора четвертого порядка с операторным коэффициентом - Асланова, Н.М.; Байрамоглы, М. (Український математичний журнал, 2014)
Отримано формулу сліду для крайової задачi з необмеженим операторним коєфіцієнтом і граничними умовами, що залежать від параметра. We deduce a formula for the trace of a boundary-value problem with unbounded operator coefficient and boundary conditions depending on the parameter.