Апроксимативні характеристики класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, С.А.; Федуник, О.В. (Український математичний журнал, 2006)
Одержано точні за порядком оцінки наближення класів BΩp,θ періодичних Функцій багатьох змінних у просторі Lq за допомогою операторів ортогонального проектування, а також лінійних операторів, що підпорядковані деяким умовам. We obtain exact order estimates for the approximation of the classes BΩp,θ of periodic functions of many variables in the space Lq by using operators of orthogonal projection and linear operators satisfying certain conditions.