On Kropina change for m-th root Finsler metrics - Tayebi, A.; Tabatabaeifar, T.; Peyghan, E. (Український математичний журнал, 2014)
We study the Kropina change for m-th root Finsler metrics and establish necessary and sufficient condition under which the Kropina change of an m-th root Finsler metric is locally dually flat. Then we prove that the Kropina change of an m-th root Finsler metric is locally projectively flat if and only if it is locally Minkowskian. Розглянуто замшу Кропіної для m-кореневих фінслерових метрик. Встановлено необхідні та достатні умови того, що заміна Кропіної для m-кореневої метрики Фінслера є локально дуально плоскою. Також доведено, що заміна Кропіної для m-кореневої метрики Фінслера є локально проективно плоскою тоді i тільки тоді, коли вона є локально мінковською.