Поповнені простори функцій на континуумах Пеано - Базилевич, Л.Є. (Український математичний журнал, 1992)
Одержано опис топології пари (C¯(Π, I), C(Π, I)) для пеанівського континууму Π, де C¯(Π, I) — замикання в гіперпросторі exp(Π x I) образу простору неперервних функцій C(Π,I) при природному вкладенні. A description of the topology of the pair (C¯(Π, I), C(Π, I)) for the Peano continuum Π, where C¯(Π, I) is the closure in the hyperspace exp(Π x I) of the image of the space of continuous functions C(Π, I) under the natural embedding, is obtained.