Про розв’язність початково-крайової задачі для системи півлінійних рівнянь магнітопружності - Боценюк, О.М. (Український математичний журнал, 1992)
Для системы полулинейных уравнений магнитоупругости получена теорема существования. Установлено асимптотическое поведение решений по времени. An existence theorem is obtained for the system of semilinear equations of magnetoelasticity. The asymptotic behavior of the solutions over time is established.