O теореме Шура для n-арных групп - Гальмак, А.М. (Український математичний журнал, 2006)
Отримано n-арні аналоги відомої теореми Шура про скінченність комутанта групи, в якій центр має скінченний індекс. We prove n-ary analogs of the well-known Schur theorem on the finiteness of a commutator subgroup of a group whose center is of finite index.