Обобщение одного достаточного условия для мультипликаторов Фурье - Коломойцев, Ю.С. (Український математичний журнал, 2012)
Отримано новi достатнi умови для мультиплiкаторiв Фур’є у просторах Хардi Hp(Rⁿ),0<p<2. Цi умови дано в термiнах спiльної поведiнки функцiї та її похiдних. Результати цiєї статтi є узагальненням вiдповiдних теорем А. Мiячi. We obtain new sufficient conditions for Fourier multipliers in the Hardy spaces Hp(Rⁿ), 0 < p < 2: These conditions are presented in terms of the joint behavior of a function and its derivatives. The results of the paper generalize the corresponding Miyachi theorems.