Колмогоровські поперечники класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq - Соліч, К.В. (Український математичний журнал, 2012)
Получены точные по порядку оценки колмогоровских поперечников классов BΩp,θ периодических функций многих переменных в пространстве Lq при 1≤p,q≤∞. We obtain exact-order estimates for the Kolmogorov widths of the classes BΩp,θ of periodic functions of many variables in the space L q for 1 ≤ p, q ≤ ∞.