Банаховы многообразия с ограниченной структурой и формула Гаусса - Остроградского - Богданский, Ю.В. (Український математичний журнал, 2012)
Запропоновано варiант формули Гаусса – Остроградського на банаховому многовидi з рiвномiрним атласом. We propose a version of the Gauss–Ostrogradskii formula for a Banach manifold with uniform atlas.