Равнораспределенная рельефная аппроксимация некоторых классов гармонических функций - Бабенко, В.Ф.; Левченко, Д.А. (Український математичний журнал, 2012)
Знайдено точнi значення рiвнорозподiленої рельєфної апроксимацiї деяких класiв гармонiчних функцiй двох змiнних. We determine the exact values of the uniformly distributed ridge approximation of some classes of harmonic functions of two variables.